Vervang klassieke gerechten met Gaz Oakley

Spare ribs, hamburgers, döner kebab… zomaar een paar gerechten waarvan je niet verwacht dat er vegan varianten bestaan. Topchef Gaz Oakley laat zien hoe je klassieke gerechten omtovert tot vegan alternatieven, en nog veel meer!

Met 500 duizend abonnees op YouTube ken je Gaz Oakley wellicht al als Avant Garde Vegan. Een paar jaar geleden is deze chef overgestapt op een 100% plantaardig dieet, en sindsdien maakt hij er een kunst van om te laten zien hoe smaakvol en divers de veganistische keuken is.

Voorbeeld recept: vegan spare ribs

Zoals je op de video wellicht gezien hebt zijn dit vegan recepten van het hoogste niveau, qua smaak maar ook qua bereiding. Durf jij het aan om je vrienden of familie versteld te laten staan? Dan heb je geluk want Gaz Oakley heeft een boek uitgebracht waar je deze en meer recepten in alle rust kunt doorlezen en uitproberen!


gaz-oakley-vegan-100

Vegan 100

Dit boek geeft je recepten voor een ultiem ontbijt, knallende soepen en salades, originele hoofd- en bijgerechten tot brood, verrassend zoet en gezonde drankjes. Ook het populaire vegan junk food komt aan bod met bijvoorbeeld recepten voor Kentucky Fried Chick’n, burgers en chorizo-stijl chili-dogs.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar top