Nederlandstalig plantaardig kookboek – Vegan for Friends

Het vegan kookboek Vegan for Friends bewijst dat plantaardige recepten ontzettend smaakvol kunnen zijn. Ook is het een van de weinige volledig Nederlandstalige vegan kookboeken. Ideaal dus om je vrienden te laten zien wat er allemaal mogelijk is met het plantaardig dieet.

Geen vleesvervangers

Nog mooier is dat de recepten van Alexander Gershbergh gebaseerd zijn op onbewerkte ingrediënten. Je hoeft hier dus niet terug te vallen op namaakvlees of -kaas. Hoewel dit lastig kan zijn omdat juist deze producten wel eens kunnen helpen je niet-vegan vrienden te overtuigen, is het te prijzen omdat het de gerechten veel gezonder maakt.

Meer dan ingrediënten

Ook uniek: ieder recept heeft een verhaal erachter en dat wordt in dit boek verteld. Dat betekent dat je meer dan alleen een ingrediëntenlijst krijgt. Je leert ook over de geschiedenis van de Russische en Israëlische keukens waar Gershbergh onder andere inspiratie uit put.

Ben je op zoek naar een kookboek met gezonde plantaardige recepten? Voor jezelf of als cadeau – Vegan for Friends hoort in je boekenkast.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar top