Nederlandstalig vegan kookboek – Kickstart

Stop met diëten, want daarvoor kom je uiteindelijk nog meer aan. Deze en andere openbaringen over wat een gezond voedingspatroon nu echt inhoudt ontdek je in het Nederlandstalige vegan kookboek Kickstart door Lisa Steltenpool.

Lisa Steltenpool is voedingsdeskundige en diëtiste, heeft een online diëtistenpraktijk en publiceerde in 2014 het veganistische kookboek De vegarevolutie, waarmee ze de Vegan Award 2014 won. In Kickstart legt ze uit hoe je een gezondere eet- en leefstijl kunt ontwikkelen en op een gezond gewicht kunt komen.

De hoofdstukken gaan vergezeld van checklists, opdrachten en inspiratiedagrecepten. De tweede helft van het boek geeft een groot aantal originele vegan recepten voor iedere gang van de dag. Een prima aanwinst voor wie bewust wil werken aan een betere gezondheid.

Je levensstijl veranderen valt niet mee. We willen allemaal gezonder leven, maar keer op keer falen de diëten en blijven de kilo’s en goede voornemens zich maar opstapelen. Is er dan geen enkele methode die je helpt gezonder en energieker te zijn én te blijven?

Nederlandstalig vegan kookboek - Kickstart 3

In Kickstart combineert Lisa Steltenpool de nieuwste inzichten over diëten, eetgedrag en gedragsverandering, met als doel het effectief verbeteren van je levensstijl. Kickstart ontrafelt hoe afvallen écht werkt, daagt je uit om uit je voedsel-comfortzone te stappen en biedt praktische oefeningen en checklists om direct gezonder te leven. Met ruim 65 heerlijke vegan recepten is Kickstart een bron van inspiratie om je gezonde leefstijl vol te houden.

Klaar om jouw leven een kickstart te geven?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar top