Overtuig je vrienden – But I could never go vegan!

Ben je al helemaal overtuigd van de voordelen van een plantaardig dieet? Misschien heb je dan te maken met vrienden die het je lastig maken. Met de recepten in het boek But I could never go Vegan! kun je hen de mond snoeren. Van de bekende en minder bekende gerechten die je aan de hand van dit kookboek bereidt zul je je vrienden overtuigen!

Natuurlijk is het boek ook een aanrader als je zelf nog op zoek bent naar een manier om je dieet gevarieerder en lekkerder te maken. Vroeg of laat zul je echter met vrienden, familie of andere bekenden te maken krijgen met bepaalde uitspraken. ‘Ik eet liever geen konijnenvoer’, ‘ik wil mijn hamburgers kunnen blijven eten’ of ‘ik wil niet alleen nog maar sla eten’, om maar een paar voorbeelden te noemen.

Klinkt dit herkenbaar? Probeer dan nu de recepten uit die je in dit boek vindt en nodig iedereen uit om bij je te komen eten. Via onderstaande knop kom je direct bij de bestelpagina op Bol.com. Hier vind je ook nog een link met enkele voorbeeldrecepten!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar top