21 dagen vegan! – Praktische gids voor plantaardige voeding

Veel (chronische) gezondheidsproblemen zijn door een betere leefstijl te verminderen of zelfs te genezen. Dr. Neal Barnard is één van de vele voedingswetenschappers die bezig zijn om dit aan te tonen. Hij beschrijft dit in behapbare taal in het praktische kookboek 21 dagen vegan!

Dr. Barnard is klinisch onderzoeker en auteur van verschillende boeken. Hij doceert Medicijnen en Gezondheidswetenschappen aan de George Washington University. Inmiddels heeft hij ook 70 wetenschappelijke publicaties en 18 boeken over plantaardige voeding op zijn naam staan. 21 dagen vegan! is hier één van.

Dr. Neal Barnard laat je zien welke voedingstoffen een welkome vervanging zijn voor vlees en vis en zuivelproducten zoals melk, kaas en eieren. Bernard neemt je zo bij de hand om de 21 dagen goed door te komen en de rest met succes te voltooien. Daarnaast wordt je ook aan een goede voorbereiding geholpen.

Jouw individuele voorkeuren

Wat vind je lekker? Wat eet je tijdens welke maaltijd? Welke boodschappen moet je in huis hebben? Hoe kan je favoriete recepten aanpassen aan je nieuwe eetpatroon? Al deze vragen worden beantwoord zodat jij weet hoe jij je boodschappenlijstje vult met wat het beste bij jou past.

Als je op zoek bent naar een praktisch handboek waarmee jij jezelf een vegan leefstijl eigen kunt maken, is 21 dagen vegan! een absolute aanrader.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar top